Изработка на уеб сайт Изработка на уебсайт Изработка на сайт Изработка на уеб сайт София Варна Пловдив SEO оптимизация сео оптимизация оптимизация за google оптимизация за търсачки
За нас – Магазини "Елегант"
Изработка на уеб сайт Изработка на уебсайт Изработка на сайт Изработка на уеб сайт София Варна Пловдив SEO оптимизация сео оптимизация оптимизация за google оптимизация за търсачки

За нас

Магазини "Елегант"

Фирма "Елегант" са повече от десетилетие на модния пазар в България. Устременото начало, оцеляването в модния бизнес и множеството доволни клиенти, са факторите, които дават повод на фирмата да изяви своите претенции за една от модните сили в българската мода.

 

Тоалетите, които се изработват са от финни и нежни материи – коприна, сатен, шифон. Представените модели носят духа на съвремието, а цветовете са свежи – зелено, бледо лилаво, синьо, рубин и старо злато. Като не липсва, разбира се и класическото черно за официалните рокли. Силуетът на тоалетите е изключително женствен и привлекателен, независимо дали са класическата линия или по-раздвижен модел!

 

Роклите, които фирмата предлага се отличават с кройки, умело подбрани, за да подчертават предимствата на женската фигура, да излъчват сексапил и изискана елегантност. При избора на модели, екипа залага на по-малко фрапантни и по-изчистени кройки, защото те са по-удобни и позволяват да изпъкне естествената красота. Екипът се стреми да създава модели, в които приоритети да са освен визиятa и уникалността, но и комфорта на роклята.

 

В магазините на фирмата се предлага богата гама от рокли, в зависимост изискванията и желанията на клиентите. Като се започне от „малката черна рокля" – според крилата фраза на Коко Шанел и се стигне до роклите, декорирани с кристали камъни Сваровски.
Целта на веригата магазини "Елегант" е да създава незабравими спомени за всеки повод и за всеки ден!

video

Заповядайте в нашите магазини, за да изберете своя мечтан тоалет

Адреси

гр. София ул "Пиротска" №7

гр. София ул "Пиротска" №12

Електронна поща

elegant_rumina@abv.bg

Телефон за контакти

+359 89 929 6666