Изработка на уеб сайт Изработка на уебсайт Изработка на сайт Изработка на уеб сайт София Варна Пловдив SEO оптимизация сео оптимизация оптимизация за google оптимизация за търсачки
За нас – Магазини "Елегант"

За нас

Магазини "Елегант"

Фирма "Елегант" са повече от десетилетие на модния пазар в България. Устременото начало, оцеляването в модния бизнес и множеството доволни клиенти, са факторите, които дават повод на фирмата да изяви своите претенции за една от модните сили в българската мода.

 

Тоалетите, които се изработват са от финни и нежни материи – коприна, сатен, шифон. Представените модели носят духа на съвремието, а цветовете са свежи – зелено, бледо лилаво, синьо, рубин и старо злато. Като не липсва, разбира се и класическото черно за официалните рокли. Силуетът на тоалетите е изключително женствен и привлекателен, независимо дали са класическата линия или по-раздвижен модел!

 

Роклите, които фирмата предлага се отличават с кройки, умело подбрани, за да подчертават предимствата на женската фигура, да излъчват сексапил и изискана елегантност. При избора на модели, екипа залага на по-малко фрапантни и по-изчистени кройки, защото те са по-удобни и позволяват да изпъкне естествената красота. Екипът се стреми да създава модели, в които приоритети да са освен визиятa и уникалността, но и комфорта на роклята.

 

В магазините на фирмата се предлага богата гама от рокли, в зависимост изискванията и желанията на клиентите. Като се започне от „малката черна рокля" – според крилата фраза на Коко Шанел и се стигне до роклите, декорирани с кристали камъни Сваровски.
Целта на веригата магазини "Елегант" е да създава незабравими спомени за всеки повод и за всеки ден!

video

Заповядайте в нашите магазини, за да изберете своя мечтан тоалет

Адреси

гр. София ул "Пиротска" №7

гр. София ул "Пиротска" №12

Електронна поща

elegant_rumina@abv.bg

Телефон за контакти

+359 89 929 6666